Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا- طبق اعلام رسمی در کشورهای چین، کره جنوبی و ژاپن شمار مبتلایان روزانه ویروس کرونا، از نزولی بودن سیر این بیماری حکایت دارد.
به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری آریا، آمار و ارقام اعلامی از روند شیوع ویروس «کووید19» در کشورهای چین و کره جنوبی نشان می‌دهد شمار ابتلای روزانه بر اثر این بیماری به میزان چشمگیری کاهش پیدا کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


کمیسیون بهداشت ملی چین امروز (جمعه) اعلام کرد طی بیست‌وچهار ساعت گذشته فقط یک مورد ابتلای جدید به ویروس کرونا در این کشور ثبت شده است.
به نوشته خبرگزاری «رویترز»، بر اساس آمار اعلامی جدید، در همین بازه زمانی اما هیچ مورد فوتی در چین ثبت نشده است.
بدین ترتیب تعداد کل مبتلایان به این ویروس در چین به 82886 نفر رسید و تعداد قربانیان آن نیز در رقم 4633 نفر باقی ماند.
از تعداد کل مبتلایان چینی اما 77993 نفر بهبود یافته و سلامتی خود را به دست آوردند و فعلا 260 مورد فعال ابتلا به کرونا در این کشور وجود دارد.
در کره جنوبی نیز - که به دلیل نزدیکی به کانون شیوع کرونا، جزء اولین کشورهایی بود که به این بیماری آلوده شد - روند کاهش تعداد مبتلایان روزانه به این بیماری ادامه دارد.
مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری کره جنوبی گزارش داد که طی بیست‌وچهار ساعت گذشته چهار مورد ابتلای جدید به ویروس کرونا در این کشور ثبت شده است.
به نوشته وبگاه اطلاع‌رسانی این مرکز، همچنین از روز گذشته تا کنون، 12 نفر به تعداد قربانیان کرونا در کره جنوبی افزوده شد.
بدین ترتیب تعداد کل مبتلایان در کره جنوبی به 10822 نفر و تعداد کل فوتی‌های آن نیز به 256 نفر رسید.
در مقابل اما تا کنون 9484 مبتلا به کرونا در کره جنوبی بهبود یافته و با به‌دست آوردن سلامتی خود، از بیمارستان مرخص شدند.
وزارت بهداشت ژاپن نیز اعلام کرد که بر اساس تست پی.سی.آر (PCR) انجام شده، جواب آزمایش ابتلای 15477 نفر به ویروس کرونا مثبت است.
به نوشته وبگاه «نیپون»، تعداد کل جان‌باختگان بر اثر این بیماری نیز 557 نفر است.
برآوردهای وبگاه «وُرلداُمتر» نشان می‌دهد حدود سه میلیون و 917 هزار نفر در جهان به کرونا مبتلا شده‌اند، 270 هزار نفر فوت کرده‌اند و یک میلیون و 344 هزار نفر بهبود یافته‌اند.

بازگشایی مدارس در ژاپن
به رغم تمدید وضعیت اضطراری ملی در سراسر ژاپن، شماری از مدارس این کشور به روی دانش آموزان باز شده است.
روزنامه ژاپن تودی روز جمعه گزارش کرد مناطقی نظیر آیوموری و توتوری در ژاپن اقدام به بازکردن درهای مدارس کرده اند و شماری از دانش آموزان به مدارس بازگشته اند.
تعدادی از دانش آموزان مدارس ابتدایی ناحیه توتوری ژاپن که از روز 27 آوریل تعطیل بوده است دوباره سر کلاس های درس حاضر شده اند.
اگرچه بسیاری از دانش آموزان از بازگشت به مدرسه ابراز خوشحالی کرده اند اما برخی از والدین از این بابت همچنان نگران هستند و خواستار تشدید تدابیر احتیاطی برای مهار کرونا شده اند.
مدارس آیوموری ژاپن نیز از روز 20 آوریل تعطیل شده بود اما بر اساس گزارش این نشریه نزدیک به 76 مدرسه از ماه جاری میلادی در این منطقه باز شده است.
همزمان اعلام شده که با پایان تعطیلات هفتگی در ژاپن از ابتدای ماه می، صاحبان کسب و کار و مشاغل تجاری بتدریج به محل کارهای خود بازگشته اند.
ساعات کار برخی از مکان ها چون سالن های نمایش و تفریح که بعضا باز شده کاهش یافته است این موضوع در مورد رستوران ها هم صدق می کند.
با این وصف هنوز تلاش مردم بر این است که با اجرای مقررات اضطراری در کشور تا حد امکان درخانه بمانند و دولت خواستار کاهش 70 تا 80 درصدی ارتباطات مردمی شده است.

پیام تبریک رهبر کره شمالی به شی جین پینگ بخاطر مهار کرونا
"کیم جونگ اون" رهبر کره شمالی که پیش از این 20 روز غیبت از انظار عمومی بار دیگر وی را در صدر اخبار رسانه های جهان قرار داده بود با ارسال پیامی به "شی جینگ پینگ" رییس جمهوری چین، موفقیت این کشور در کنترل ویروس کرونا را به وی تبریک گفت.
"کی سی ان ای" خبرگزاری مرکزی کره شمالی روز جمعه گزارش کرد "کیم جونگ اون" در پیام خود ضمن ارسال سلام به شی، پیروزی چین در جنگ بزرگ علیه همه گیری بی سابقه کرونا را به وی تبریک گفته است.
کیم ضمن آرزوی سلامتی برای رییس جمهوری چین، تاکید کرده است روابط پکن و پیونگ یانگ با عبور از چالش ها ثبیت شده است و هر روز به شرایط خوب نزدیک می شویم و روابط توسعه می یابد.
گزارش حاکی است که کیم در این نامه اشاره ای به غیبت 20 روزه خود و یا ارسال کمک های چین در راستای مبارزه با کرونا به پیونگ یانگ نکرده است.
«کیم جونگ اون» رهبر کره شمالی پس از 20 روز شایعات گسترده درباره مرگ احتمالی وی، روز شنبه گذشته در انظار عمومی ظاهر شد تلویزیون دولتی کره شمالی رهبر این کشور را در مراسم افتتاح یک کارخانه کود در سونچون در استان پیونگان جنوبی نشان داد.
در حالی که کره شمالی تا کنون موردی از ابتلا به ویروس کرونا در این کشور اعلام نکرده است چین موفق شده است شمار روزانه بیماران مبتلا به ویروس کرونا را به یکی دو مورد کاهش دهد.

پاسخ چین به اتهامات مقامات آمریکایی درباره کرونا
هووا چانینگ سخنگوی وزارت امور خارجه چین روز پنجشنبه به انتقادات سیاستمداران آمریکایی از جمله مایک پمپئو درباره اقدامات و مواضع دولت چین در قبال شیوع ویروس کرونا پاسخ داد و اقدامات دولت آمریکا را در برابر این ویروس به چالش کشید.
وی گفت: مقامات آمریکایی چین را به تعلل در برابر شیوع کرونا در مراحل اولیه آن و همچنین مخفیکاری در این خصوص متهم می‌کنند، اما مقامات چینی از زمان شیوع ویروس کرونا بطور مداوم برای اطلاع رسانی در این خصوص کنفرانس‌های خبری برگزار کرده و خبرنگاران آمریکایی هم در این کنفرانس‌ها حضور داشته اند.
وی افزود: "اگر چین وضع واقعی را هنگام شیوع کرونا مخفی کرده بود، در آن صورت چگونه آمریکا اولین کشوری بود که قبل از کشور‌های دیگر کنسولگری خود را در شهر ووهان تخلیه کرد؟ اگر طرف آمریکایی در آن زمان احساس خطر نمی‌کرد، چرا در تخلیه نیرو‌های خود از کنسولگری در ووهان آنقدر تعجیل داشت؟ گزارشی که اخیراً در آمریکا هم منتشر شد نشان داد محدود بودن امکانات برای تست کرونا یکی از عوامل اصلی گسترش سریع کرونا در این کشور در ماه آوریل بوده است. آیا در این مورد هم چین مقصر است؟!

هشت مورد جدید آلودگی به ویروس کرونا درتایلند
تایلند روز جمعه از هشت مورد جدید آلودگی به ویروس کرونا در این کشور خبر داد.
به این ترتیب، شمار موارد آلودگی به ویروس کرونا در تایلند به سه هزار مورد رسید.
از آغاز شیوع ویروس کرونا در تایلند تاکنون, 55 نفر بر اثر این ویروس جان باخته اند.
 
بازگشایی مساجد در داکا
 در پی کاهش مقررات محدود کننده مرتبط با کرونا، مساجد در داکا، پایتخت بنگلادش بازگشایی شد.
در پی شیوع بیماری کووید-19 مساجد در بنگلادش تعطیل شده بود.
با بازگشایی مساجد، نمازگزاران هنگام ورود به مسجد ماسک می‌زنند و دستان خود را ضدعفونی می‌کنند.
برخی از نمازگزاران نیز پس از ادای فریضه نماز، خیابان‌ها را ضدعفونی می‌کنند.
 
تعداد مبتلایان به کرونا در پاکستان از 26 هزار نفر فراتر رفت
وزارت بهداشت پاکستان اعلام کرد: شمار مبتلایان به ویروس کرونا در این کشور به مرز 26 هزار نفر رسیده است.
سایت رسمی وزارت بهداشت پاکستان، تعداد کل مبتلایان ویروس کرونا در پاکستان با شناسایی 1764 مورد جدید طی شبانه روز گذشته که بیشترین آمار ابتلای روزانه در این کشور از زمان شروع بحران کرونا به حساب می‌آید، به 25 هزار و 837 نفر رسیده است.
منابع خبری افزودند: با فوت 35 نفر دیگر، شمار قربانیان ویروس کرونا در پاکستان به 594 نفر رسید. بر اساس گزارش مذکور، طی 24 ساعت گذشته 11 هزار و 993 تست کرونا در این کشور انجام گرفته و بدین ترتیب تا کنون بیش از 257 هزار نفر در پاکستان غربالگری شده اند.
گفتنی است ایالت پنجاب با بیش از 10 هزار مبتلا همچنان بیشترین آمار آلودگی به ویروس کرونا را دارد درحالیکه ایالت خیبرپختونخوا بیشترین آمار مرگ و میر ناشی از کرونا را گزارش کرده و تا کنون 209 بیمار در این ایالت جان خود را از دست داده اند.
تا کنون 7530 بیمار مبتلا به کرونا در پاکستان بهبود یافته اند.

وزیر بهداشت افغانستان به کرونا مبتلا شد
رسانه‌های افغانستان از ابتلای وزیر بهداشت این کشور به ویروس کرونا خبر دادند.
«فیروز الدین فیروز» وزیر بهداشت افغانستان به کرونا مبتلا شد.
«وحید الله مایار» سخنگوی وزارت بهداشت افغانستان، با تایید این خبر گفت که تست کرونای فیروز چند روز پیش مثبت شده و فعلا در قرنطینه خانگی بسر می‌برد.
مایار همچنین تاکید کرد که وضعیت عمومی وزیر بهداشت افغانستان مساعد است.
این اولین مقام افغان است که به بیماری کووید 19 مبتلا شده است. مقامات بهداشتی افغانستان امروز اعلام کردند در شبانه‌روز گذشته 171 واقعه کرونا مثبت در این کشور شناسایی شده و شمار بیماران کرونا در سراسر افغانستان به 3563 تن افزایش یافته است.

ابتلای 553 نفر دیگر به کرونا در امارات
شبکه تلویزیونی روسیا الیوم در خبر فوری گزارش داد: وزارت بهداشت امارات از ابتلای 553 فرد دیگر به کرونا خبر داد.
همچنین بر اثر ابتلا به کرونا 9 فرد دیگر جان باختند.
 
 ثبت 641 مورد ابتلای جدید در کویت
شبکه تلویزیونی روسیا الیوم در خبر فوری گزارش داد: وزارت بهداشت کویت از ابتلای 641 نفر جدید به کرونا خبر داد.
 
شمار مبتلایان به کرونا در لبنان به 796 نفر رسید
وزارت بهداشت لبنان اعلام کرد: با ابتلای 12 فرد دیگر به کرونا در این کشور شمار مبتلایان به این ویروس به 796 نفر رسید.

تعداد کرونایی های ارمنستان از مرز سه هزار نفر گذشت
تعداد مبتلایان به ویروس کرونا در ارمنستان بیش از سه هزار نفر است.
وزارت بهداشت ارمنستان با اعلام این خبر افزود: تعداد مبتلایان به ویروس کرونا 3029 نفر است که 43 نفر از آنان جان‌ باخته اند.
با رفع محدودیت های مربوط به فعالیت اقتصادی در ارمنستان میزان روزانه ابتلا به ویروس کرونا سه برابر شده است و دولت ارمنستان در حال بررسی تمدید وضعیت اضطراری است.
 
 ثبت 120 مورد جدید آلودگی به ویروس کرونا در فیلیپین
وزارت بهداشت فیلیپین روز جمعه از 120 مورد جدید آلودگی به ویروس کرونا و 11 مورد جدید مرگ بر اثر این ویروس در این کشور خبر داد.
 وزارت بهداشت فیلیپین همچنین اعلام کرد تعداد کل موارد مرگ بر اثر ویروس کرونا در این کشور به 696 مورد و تعداد کل موارد آلودگی به این ویروس نیز به ده هزار و 463 مورد رسیده است. در عین حال, 116 بیمار دیگر بهبود یافته اند و به این ترتیب، شمار افرادی که از این بیماری در فیلیپین بهبود یافته اند به یک هزار و 734 نفر رسید.

هشدار درباره ضعف امکانات برای مقابله با کرونا درغزه
وزارت بهداشت فلسطین درباره کمبود امکانات و تجهیزات پیشگیری از کرونا در نوار غزه هشدار داد.
به گزارش شبکه تلویزیونی الجزیره‏ اشرف القدره‏، سخنگوی وزارت بهداشت فلسطین درباره خطری واقعی هشدار داد که نوار غزه به سبب ضعف امکانات و تجهیزات پیشگیری از کرونا با آن مواجه است.
وی افزود: آنچه تشکیلات خودگردان در رام الله برای مقابله با کرونا در اختیار غزه قرار داده است بیشتر از پنج درصد نیازهای بهداشتی برای مقابله با کرونا در این منطقه نیست.

خروج اتباع هند از دیگر کشورها آغاز شد
دهلی نو عملیات گسترده بازگرداندن دهها هزار نفر از اتباع هندی را از دیگر کشورها آغاز کرده است.
سخنگوی شرکت هواپیمایی هند روز گذشته در این باره گفته بود، اولین پروازها در این زمینه روز پنجشنبه، از ابوظبی و دوبی وارد هند می شود.
این منبع افزود، به دلیل انجام برخی اقدامات مقدماتی مثل انجام معاینات و آزمایشات پزشکی بر روی تمامی مسافران، این عملیات تا نهایی شدن زمان زیادی نیاز دارد.

تصویت لایحه حمایت از ممنوعیت تجمعات و اجباری شدن فاصله گذاری ها در عربستان
در عربستان لایحه محدودیت های جدید کرونایی تصویب شد که در آن برگزاری هرگونه تجمعات ممنوع و مجازات هایی نیز برای مخالفت با محدودیت ها در نظر گرفته شده است.
به گزارش شبکه تلویزیونی العربیه، این لایحه با هدف اجباری کردن فاصله گذاری های اجتماعی، هر گونه تجمع در منازل و مراکز عمومی را ممنوع اعلام کرده است.
در این لایحه در توضیح بخش ممنوعیت تجمعات به موارد زیر اشاره شده است
- ممنوعیت تجمع بیش از اعضای یک خانواده در درون منازل، استراحتگاه ها یا مزارع کشاورزی
- ممنوعیت تجمع در مناسبت های اجتماعی مثل عزاداری ها، جشن ها، همایش ها، میهمانی ها و...
- ممنوعیت تجمع پنج نفر و بیشتر از کسانی که با هم زندگی نمی کنند
- ممنوعیت تجمع بیش از تعداد اشاره شده در قانون برای فروشندگان و کارکنان در داخل یا خارج از مراکز تجاری
در ادامه از تشکیل یگان‌های امنیتی با هدف اجرایی کردن بند‌های لایحه خبر داده شد و آمده است، نقض کنندگان بند‌های اعلامی از 10 هزار تا 100 هزار ریال سعودی جریمه نقدی خواهند شد.

مرگ 103 هندی دیگر بر اثر کرونا
ویروس کرونا در 24 ساعت گذشته جان 103 نفر از مردم هند را گرفت.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما، بیشترین مبتلایان و قربانیان بیماری کووید 19 در هند متعلق به ایالت‌های مهاراشترا، گجرات، دهلی و تامیل نادو است. تا ساعت نه صبح امروز یک میلیون و چهار صد و سی و هفت هزار و هفتصد و هشتاد و هشت (1437788) نمونه ویروس کرونا در هند آزمایش شد.
تا صبح امروز ابتلای 56 هزار و 342 نفر به کرونا قطعی شده است. از دیروز تا امروز تعداد مبتلایان 3390 بیشتر شده است.
 
تعداد صهیونیست‌های مبتلا به کرونا به 16 هزار و 381 نفر رسید
وزارت بهداشت رژیم صهیونیستی از افزایش شمار صهیونیست‌های مبتلا به ویروس کرونا به 16 هزار و 381 نفر خبر داد.
به نقل از النشره، افزایش روزافزون شمار صهیونیست‌های مبتلا به کرونا موجب بروز بحران در اراضی اشغالی شده است.
بر اساس این گزارش، در حال حاضر موارد جدیدی از ابتلا به کرونا نزد صهیونیست‌ها به ثبت رسیده است.
بنابراین، شمار صهیونیست‌های مبتلا به کرونا به 16 هزار و 381 نفر افزایش یافته است.
این در حالی است که تعداد فوتی‌های صهیونیست ناشی از ابتلا به کرونا به 240 نفر افزایش یافته است.
گفتنی است، این آمار در حالی است که پیشتر مقامات صهیونیست فاش کردند شمار دقیق مبتلایان به کرونا 200 هزار نفر است.

هشدار گوترش درباره عواقب مهار نشدن کرونا در کشورهای فقیر
دبیرکل سازمان ملل درباره گسترش مجدد کرونا در جهان در صورت مهار نشدن آن در کشور‌های فقیر هشدار داد.
به گزارش شبکه تلویزیونی الجزیره قطر‏، سازمان ملل طرحی برای پاسخ به درخواست‌های جهانی آغاز کرد که به موجب آن کمک‌ها برای حمایت مالی از تلاش‌های فقیرترین کشور‌های جهان که تعداد آن‌ها به 63 می‌رسد از دو میلیارد دلار به حدود هفت میلیارد دلار افزایش می‌یابد.
در همین خصوص آنتونی گوترش‏، دبیرکل سازمان ملل هشدار داد اگر کرونا در این کشور‌ها شکست نخورد در مکان‌های دیگر نیز مجددا پدیدار خواهد شد.
وی افزود: پیام من این است که ما آغاز خوبی داشته باشیم و باید با همین روند ادامه دهیم. ما به 6 میلیارد و 700 میلیون دلار نیاز داریم تا بتوانیم به میلیون‌ها نفر کمک کنیم و مانع از گردش این ویروس دور جهان شویم.

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: کرونا آسیا مورد جدید آلودگی به ویروس کرونا ویروس کرونا در این کشور آلودگی به ویروس کرونا وزیر بهداشت افغانستان صهیونیست های مبتلا تعداد کل مبتلایان کرونا مبتلا شد کرونا در پاکستان بهبود یافته اند تعداد مبتلایان مبتلا به کرونا ابتلا به کرونا شمار مبتلایان ممنوعیت تجمع وزارت بهداشت کره جنوبی صهیونیست ها دانش آموزان شیوع ویروس ساعت گذشته بر اثر کره شمالی روز گذشته هزار نفر روز جمعه نفر رسید تا کنون کشور ها بر اساس شده اند

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۸۷۸۳۲۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شناسایی حدودسه هزار و ۸۰۰ بیمار خاص و صعب‌العلاج


به گزارش خبرگزاری صدا و سیما،  مرکز خراسان رضوی،معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه گفت: در مجموعهٔ زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه موفق به شناسایی تعداد سه هزار و ۸۳۶ بیمار خاص و صعب‌العلاج شده‌ایم.

دکتر الهام بهره‌مندافزود: این تعداد شامل سه هزار و ۲۷۵ بیمار مبتلا به دیابت، ۱۹۹ کاندید پیوند، ۱۵۹ بیمار نیازمند به دیالیز، ۱۳۸ بیمار مبتلا به ام اس، هشت بیمار مبتلا به نقص ایمنی اولیه، ۴۲ بیمار مبتلا به هموفیلی، ۱۳ بیمار مبتلا به تالاسمی، یک بیمار مبتلا به‌ای بی و یک بیمار مبتلا به اوتیسم هستند.

وی گفت: از جمله راه‌کار‌های پیشگیری از مبتلا شدن خود و یا خانواده به بیماری‌های خاص و صعب‌العلاج می‌توان به مشاورهٔ ژنتیک و غربال‌گری قبل تولد در افراد پرخطر، اصلاح سبک زندگی در ابعاد تغذیه‌ای، رفتاری، استعمال نکردن دخانیات، الکل، ورزش و افزایش فعالیت‌های بدنی، متناسب کردن وزن، پرهیز از مصرف غذا‌های چرب و سرخ شده، افزایش مصرف سبزی‌جات و میوه، کاهش مصرف نمک، کاهش فشار‌های روانی و دوری از استرس و اضطراب است.

دیگر خبرها

  • پیام دوباره کیم جونگ اون به ولادیمیر پوتین
  • چرا تعداد خانه‌های خالی در ژاپن رو به افزایش است
  • پیام تبریک سرپرست بانک دی به مناسبت چهاردهمین سالگرد تأسیس بانک
  • شناسایی حدودسه هزار و ۸۰۰ بیمار خاص و صعب‌العلاج
  • واکسنی که ویروس‌های ظهور نکرده کرونا را از بین می برد!
  • علت افزایش آمار آبله‌ مرغان در ایران چیست؟
  • آخرین جزئیات تعداد مبتلایان به تب کریمه کنگو اعلام شد
  • ۲ دلیل مهمِ افزایش آمار آبله‌ مرغان در ایران/ کدام کودکان آبله مرغان نمی‌گیرند؟
  • کمک جامعه بین‌المللی به بخش صحت افغانستان
  • ۲ دلیل مهمِ افزایش آمار آبله‌ مرغان در ایران | کدام کودکان آبله مرغان نمی‌گیرند